1+1%

SZJA 1+1% felajánlás

Így is tehetsz a Paulus Mozgalomért: rendelkezz személyi jövedelemadód 1+1%-ról!Paulus Evangéliumi Közösség,
technikai
szám:

1555Civil 1%


Paulus Alapítvány,
adószám:

18696413-1-13

A Paulus Közösség az elmúlt 15 évben hozzávetőleg 2000 programot szervezett Diósdon, Budapesten, Százhalombattán. A tavalyi mintegy 200 alkalmunkon közel 1000 ember vett részt. Diósdon láttuk felnőni azokat a picur gyerkőcöket, akik 2004-ben a Mamakörbe jártak. Ők idén érettségiznek. Ott vagyunk az óvodákban, a sulikban, rendezvényeken, kínálunk sportolási és tanulási lehetőségeket, a nyári táboraink rendkívül népszerűek, A diósdi karácsonyi ünnepünket 400 ember tiszteli meg részvételével. A programok által részt veszünk városaink mindennapjaiban, ez tesz minket egy közösségé. Budapesten a fiatal felnőtteket hozza össze rendszeresen a “Társas parti”, a “Nagy csoki kaland”, az “EQ napok” és az “Önindító műhely”.

További infók:

Az egyházi adó 1% felajánlásával te is részt vehetsz a közösség működésében és tehetsz a programok megvalósulásáért. MÉRLEGEN a Társadalmi támogatottságunk! Az egyháztörvény újabb módosítása a vallási szervezetek besorolását a társadalmi támogatottság alapján állapítja meg. Ennek mérőszáma az egyházi 1% felajánlások létszáma. Ahhoz, hogy a programjainkkal továbbra is ott lehessünk közöttetek átlagosan minimum 1000 fő egyházi adó 1% felajánlására van szükség. A rendelkezés neked csak egy egyszeri döntés, erre hívunk most! Rendelkezz!

Hogyan?

1. Papíralapú nyomtatványt kitöltésével:

  • A Paulus Evangéliumi Közösség technikai száma: 1555

  • Kérlek helyezd borítékba.

  • A borítékra írd rá az adóazonosító számodat.

  • A borítékot a lezárásnál írd alá.

  • A lezárt borítékot el kell juttatni a NAV-hoz postán feladható vagy személyesen bevihető a NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága 1139 Budapest, Dózsa György út 128-132.

2. Online:

Ügyfélkapus regisztráció után, a NAV egyházi 1% felajánlása révén. További információkat digitális formában ott találsz.

Köszönjük, hogy mindkét 1% felajánlásával is segíted a szolgálatunkat!