Beszámolók


Infinity Klubok

A 2021 augusztus és december közt tartott klub foglalkozásainkat 12-18 éves korú diákoknak szerveztük. Célunk az volt, hogy keresztény értékekre épülő, jó közösség alakuljon ki, miközben biztonságos légkörben, játékos módon tanulják meg, hogyan reagáljanak az őket érő kihívásokra. Szombat délutánonként töltöttünk együtt 3 órát, és általában 50-60 résztvevővel zajlottak ezek a nagyon jó hangulatú közösségi alkalmak. A téma az identitásunk volt. Beszéltünk önismeretről, önértékelésről, felelősség vállalásról, stb. Szoros barátságok, mély beszélgetések alakultak ki. Célunk, hogy 2022-ben is tovább folytassuk ezeket a klub foglalkozásokat.


Munkatársi találkozó

2020 július 27-29. között, Börzsönyben csodás környezetben tartottuk az éves munkatársi találkozónkat. A karantén helyzetből sikerült ismét egymásra találni, jó volt közösségben lenni. Hol tartunk most? Mit akarunk elérni? Milyen ötleteink vannak? Ezek a kérdések jöttek elő és kerestük rá a válaszokat. Hegyet másztunk, nagyokat ettünk, mókáztunk és lelki töltekezést kaptunk az igéből és egymástól. Jól sikerült munkatársi alkalom volt.

Közös Istentisztelet

2019. szeptember 15-én közös (Paulus Diósd és Paulus Budapest) dicsőítő istentiszteleten vehettünk részt a Montázs Art Cafe-ban. A több, mint másfél órás alkalom felelmelő élményt nyújtott. Jó volt megélni együtt egy közösségben az alkalmat. Több járókelő is megállt hallgatni a dicsőítő zenét, amellyel talán Isten szólhatott hozzájuk is.