1+1%

SZJA 1+1% felajánlás

Így is tehetsz a Paulus Mozgalomért: rendelkezz személyi jövedelemadód 1+1 százalékáról!

Egyházi 1%
Paulus Evangéliumi Közösség,
technikai szám:
1555

Civil 1%
Paulus Alapítvány,
adószám:
18696413-1-13

A Paulus Közösség az elmúlt 15 évben hozzávetőleg 2000 programot szervezett Diósdon, Budapesten, Százhalombattán. Ott vagyunk az óvodákban, a sulikban, rendezvényeken, kínálunk sportolási és tanulási lehetőségeket, a nyári táboraink rendkívül népszerűek, A diósdi karácsonyi ünnepünket rendszerint 3-400 ember tiszteli meg részvételével. Budapesten a fiatal felnőtteket hozza össze rendszeresen a “Társas parti”, a “Nagy csoki kaland”, az “EQ napok” és az “Önindító műhely”. A programok által részt veszünk városaink mindennapjaiban, ez tesz minket egy közösséggé.

További infók:


A jövedelemadód egyházi 1 százalékának felajánlásával te is részt vehetsz a közösség működésében és tehetsz a programok megvalósulásáért.
Az egyháztörvény újabb módosítása a vallási szervezetek besorolását a társadalmi támogatottság alapján állapítja meg. Ahhoz, hogy a programjainkkal továbbra is közöttetek lehessünk, átlagosan minimum 1000 fő jövedelemadója egyházi 1 százalékának felajánlására van szükség. A rendelkezés neked csak egy egyszeri döntés, erre hívunk most.

Segíts, hogy ott lehessünk!

Hogyan?

Online:

A NAV SZJA 1+1%-os formanyomtatványa kitöltésével (eszja.nav.gov.hu).
További információt digitális formában ott találsz.

Papíralapú nyomtatvány kitöltésével:

  1. A kitöltött nyomtatványt helyezd borítékba.

  2. A borítékra írd rá az adóazonosító számodat.

  3. A borítékot a lezárásnál írd alá.

  4. A lezárt boríték a postán feladható vagy személyesen bevihető - NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága: 1139 Budapest, Dózsa György út 128-132.