Ajánló

Nem csak kenyérrel

Videósorozat, amely egy olyan hétköznapi ember Bibliára vonatkozó gondolatait, reflexióit mutatja be, aki egyetemi évei alatt lett ateistából Jézus követője (keresztény), majd az azt követő évek során programozó-matematikusból lelkipásztor. Jézus szavai, tanítása, élete, halála és feltámadása ellenállhatatlan vonzerőt gyakorol(t) rá. Jézus követését azóta is tanulja.

Vajon létezik Isten?

"Erre a kérdésre keresem a választ ezekben a videókban. Az Istent keresem egy egyházaktól független videoblog, melynek célja, hogy gondolkodásra ösztönözzön az élet alapvető kérdéseivel kapcsolatban."


Zuhanó Tányérok

"Ha megnézed ezt a MEGRÁZÓ négy perces videót, elakad a szavad.A "Zuhanó tányérok" több egy rövid filmnél. Útelágazás lehet az életedben..."Biblia Projekt

"A Biblia Projekt szeretne rávilágítani arra, hogy a Biblia az elejétől a végéig egy nagy történetet beszél el, ami Jézushoz vezet. Ahhoz, hogy ezt jobban átlássuk és megértsük, szeretnénk könyvről könyvre, témáról témára haladva olyan minőségi videókat és egyéb anyagokat közzétenni, melyek betekintést engednek a Biblia világába, rejtélyeibe és izgalmaiba."